Du er landet på Kaninfoder.dk, det helt rigtige sted at finde kaninskål. Vi har udvalgt de 6 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 6 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle kaninskål tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Trixie Hello Kaninskål i Keramik – Med Motiv – 11cm

Første anbefaling på listen er fra mærket Trixie.

Det bedste tilbud på “Trixie Hello Kaninskål i Keramik – Med Motiv – 11cm” vi har fundet er hos Dyreverdenen hvor prisen lige nu er 29,-

Se hos Dyreverdenen ❯❯

2: Trixie Prik Kaninskål i Keramik – Med Motiv – 11cm

Anden anbefaling har vi fundet hos Dyreverdenen, hvor du kan købe Trixie Prik Kaninskål i Keramik – Med Motiv – 11cm til kun 29,- kr.

Se hos Dyreverdenen ❯❯

3: Living World Kaninskål i Keramik – Med Motiv – 250ml

Næste anbefaling er “Living World Kaninskål i Keramik – Med Motiv – 250ml”.

Dagens bedste tilbud på “Living World Kaninskål i Keramik – Med Motiv – 250ml” har vi fundet hos Dyreverdenen hvor prisen lige nu er 35,- kr.

Se hos Dyreverdenen ❯❯

4: Flamingo Kaninskål i Keramik – Med Motiv – 300ml – Ø11x4cm

Produkt nummer 4 på vores “kaninskål-liste” er Flamingo Kaninskål i Keramik – Med Motiv – 300ml – Ø11x4cm som du lige nu kan købe for 49,- hos Dyreverdenen

Se hos Dyreverdenen ❯❯

6: Beeztees Kaninskål – Med Motiv- Ø11,5cm

Sidste produkt på vores liste er Beeztees Kaninskål – Med Motiv- Ø11,5cm som vi har fundet til 45,- hos Dyreverdenen.

Se hos Dyreverdenen ❯❯

Flere produkter.

De 6 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste kaninskål i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse kaninskål:

Dyreste Kaninskål på listen er Flamingo Kaninskål i Keramik – Med Motiv – 300ml – Ø11x4cm fra Dyreverdenen med en pris på 49.00. Billigste udvalgte Kaninskål er Trixie Hello Kaninskål i Keramik – Med Motiv – 11cm som du kan købe for 29.00 hos Dyreverdenen. Forskellen på de to priser er 20 kr. – de 6 Kaninskål vi har fundet koster i gennemsnit 38.67 kr.
Ovenstående Kaninskål data og priser er hentet fra 1 butikker (Dyreverdenen). Alle Kaninskål tilbud er opdateret i dag 01-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Kaninskål guides:

Fandt du ikke det rigtige Kaninskål blandt de 6 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Kaninskål: