Du er landet på Kaninfoder.dk, det helt rigtige sted at finde Trixie kaninskål. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Trixie kaninskål tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Trixie Hello Kaninskål i Keramik – Med Motiv – 11cm

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Dyreverdenen.

Her kan “Trixie Hello Kaninskål i Keramik – Med Motiv – 11cm” fås til 29,- kr.

Se hos Dyreverdenen ❯❯

2: Trixie Prik Kaninskål i Keramik – Med Motiv – 11cm

Sidste produkt på vores liste er Trixie Prik Kaninskål i Keramik – Med Motiv – 11cm som vi har fundet til 29,- hos Dyreverdenen.

Se hos Dyreverdenen ❯❯

Flere produkter.

De 2 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Trixie kaninskål i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Trixie kaninskål:

Dyreste Trixie Kaninskål på listen er Trixie Hello Kaninskål i Keramik – Med Motiv – 11cm fra Dyreverdenen med en pris på 29.00. Billigste udvalgte Kaninskål er Trixie Hello Kaninskål i Keramik – Med Motiv – 11cm som du kan købe for 29.00 hos Dyreverdenen. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 2 Trixie Kaninskål vi har fundet koster i gennemsnit 29 kr.
Ovenstående Trixie Kaninskål data og priser er hentet fra 1 butikker (Dyreverdenen). Alle Trixie Kaninskål tilbud er opdateret i dag 01-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Kaninskål guides:

Fandt du ikke det rigtige Kaninskål blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Kaninskål: